GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boktips: Djupa ro

Publicerad 10 oktober 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
av Lisa Bjärbo.
av Lisa Bjärbo.

David, Ludde, Ylva, Paula och Jonatan har hängt med varandra i massor av år. Jonatan som är ett år yngre ”lämnades” kvar i Ingelstad när de andra tagit studenten och far åt olika håll.

Ludde och David är i Norge och rensar fisk när de får meddelande om att Jonatan hittats död. De reser hem och gänget träffas igen, fast utan Jonatan. Det är som förut men ändå inte. Vad var det som hände Jonatan egentligen. De har så många frågor, ska de få några svar?

Boken handlar om att vara vänner under lång tid, och att tro sig veta allt om varann. Den är mycket bra!

Djupa ro

Av: Lisa Bjärbo

Ålder: +14

Förlag: Rabén och Sjögren

Eva-Marie Lidén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.