GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Min teckning

Publicerad 11 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 18:35
Teckning av Erika Wang, 5 år
Teckning av Erika Wang, 5 år

Två små prinsessor, båda klädda i finaste klänningen och med krona på huvudet. Det ser nästan ut som om prinsessan till höger är en riktig liten ballerina, med tanke på hur hon står på tå.

Det är Erika Wang i Hässleholm som gjort teckningen och vi skickar henne boken Den magiska djuraffären, Titta på Indy, av Lin Hallsberg och Jonna Björnstjerna.

Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.