GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rösta rätt, inte rödgrönt

Publicerad 11 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 20:36
Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S).
Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S).
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Som svar på Lars Nords inlägg i måndagens tidning där han anser att rösta rätt innebär att man ska rösta rödgrönt. Man kan undra hur man tänker då. Med en fortsatt rödgrön regering så kommer det bland annat att innebära fortsatt hög gängkriminalitet då nuvarande regering misslyckats kapitalt att göra något åt det. Morgon Johansson står ofta i tv och berömmer sig själv över vilka fantastiska åtgärder regeringen har vidtagit för att sätta stopp för det här, han begriper tyvärr inte att det krävs helt andra lagar och metoder för att få bort dessa gäng.

Sen den så kallat gröna omställningen som endast leder till försämrade livsvillkor för vanligt folk med skyhöga drivmedels-och elpriser har blivit en hysteri upp piskad av SVT och de stora rikstidningarna, och detta på grund av att några klimathysteriker tror att jorden ska gå under innan jul.

Vidare arbetslösheten, vi skulle ju ha den lägsta i Europa år 2020 sa Löfven men facit säger att vi har bland den högsta i Europa. Integrationen hur går det med den? Säger väl sig självt att när man importerar hundratusentals människor från en helt annan världsdel att det blir problem.

Nej det är dags att låta andra ta över så får vi se om de lyckas bättre för sämre än det är nu går ju knappast.

Christer

Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.