Annons

Här är lagen som gör upp i "På spåret"

SVT-profilen Carina Bergfeldt och TV4-diton Marcus Oscarsson jobbar för konkurrerande kanaler.
I november bildar de ett av de nya lagen i kommande säsongen av "På spåret".
Publicerad 13 oktober 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Domaren Fredrik Lindström och programledaren Kristian Luuk i frågeprogrammet "På spåret". Arkivbild.
Domaren Fredrik Lindström och programledaren Kristian Luuk i frågeprogrammet "På spåret". Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

"Detta blir den mest spännande tågresa jag har gjort och att få göra resan ihop med Carina Bergfeldt känns jätteroligt. Vi får se om vi hinner dra i nödbromsen i tid. Men det viktigaste är ju att njuta av åkturen", säger Marcus Oscarsson i ett pressmeddelande.

Han är till vardags politisk expert i TV4, hon är programledare och tidigare USA-korrespondent i SVT.

Annons

Ett annat nytt lag består av artisten Jason Diakité, också känd som Timbuktu, och kocken Marcus Samuelsson. För sex år sedan nådde Diakité hela vägen till semifinal, då i lag med programledaren Lina Thomsgård.

Nya lag för i år är även radioprofilen Hanna Hellquist och komikern Ina Lundström, läkaren och professorn Agnes Wold och programledaren tillika poddkamraten Christer Lundberg samt komikern Jonatan Unge och programledaren Cecilia Düringer.

Återvändande lag artisten Patrik Arve och journalisten Irena Pozar, radioprofilen Farah Abadi och komikern Johan Glans, sportlegendaren Magdalena Forsberg och programledaren Claes Elfsberg samt humorduon Dilan Apak och Moa Lundqvist.

"Att vi får återvända till 'På spåret' är jätteroligt, men det bevisar även än en gång att charm trumfar intellekt", säger Dilan Apak.

Höstens upplaga av "På spåret" har premiär den 26 november.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons