Annons

Zlatan tillbaka – kan göra comeback i helgen

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i full träning med Milan och kan göra comeback i lördagens Serie A-match hemma mot Hellas Verona, enligt flera italienska medier.
Publicerad 14 oktober 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Zlatan Ibrahimovic på läktarplats i Milans 2–0-seger mot Venezia på San Siro den 22 september. Arkivbild.
Zlatan Ibrahimovic på läktarplats i Milans 2–0-seger mot Venezia på San Siro den 22 september. Arkivbild.Foto: Spada/LaPresse

Zlatan Ibrahimovic, som i somras missade fotbolls-EM på grund av den knäskada han ådrog sig i ligamötet med Juventus i maj, har endast stått för ett inhopp under inledningen av den här säsongen. Den 12 september spelade han en halvtimme och gjorde Milans 2–0-mål i segermatchen hemma mot Lazio i Serie A.

Sedan dess har den svenske anfallsveteranen haft ytterligare skadekänningar och missat totalt sex klubblagsmatcher, fyra i ligan och två i Champions League. Dessutom tvingades stjärnspelaren att tacka nej till landslagsspel med Sverige i VM-kvalmatcherna mot Kosovo (3–0) och Grekland (2–0).

Annons

Nu rapporterar flera italienska medier att Ibrahimovic är tillbaka i full träning och aktuell för comeback när Milan tar emot Hellas Verona i omstarten av den italienska ligan på lördag.

Om "Ibra" kommer till spel blir det hans första match som 40-åring, en hög ålder för en internationell toppfotbollsspelare, efter att han fyllt år den 3 oktober.

David Hjorter/TT

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons