GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boktips: Bojan och bilarna

Publicerad 15 oktober 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
av Johan Anderblad och Filippa Widlund.
av Johan Anderblad och Filippa Widlund.

Denna bok riktar sig till de allra yngsta och innehåller fordon av olika slag.

På första bilden ser vi en lastbil och på flaket står ett träd som katten brukar gunga i, ”gung gung”. På en annan sida ser vi en mjölkbil och bredvid står kossorna och ropar ”muuuu”! Ett häftigt ljud kommer från polisbilen ”wiioo-iioo”.

Boken är gjord i hård kartong och är rolig och lärorik.

Bojan och bilarna

Av: Johan Anderblad

Illustratör: Filippa Widlund

Ålder: 0-3 år

Förlag: Bonnier Carlsen

Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.