GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boktips: Huset Silverknorrets gåta

Publicerad 15 oktober 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
, av Måns Gahrton och Johan Unenge.
, av Måns Gahrton och Johan Unenge.

Här kommer ännu en bok i serien ”Hotell Gyllene Knorren”. Det är katastrof i köket för spisen har gått sönder så Roger och Ritva får laga kvällsmat ute under öppen eld. De måste verkligen skaffa en ny spis snabbt, men det är dyrt. Vad ska de få pengarna ifrån?

Men gästerna på hotellet verkar tycka det är mysigt att äta runt elden. Kanske behöver de ingen spis ändå? Tänk om…. Ja, kanske skulle de satsa på att ändra miljön så att det känns som om man är i romarriket. Riddare, borgar, vallgravar – ja, det går att göra hur mycket som helst, eller?

Boken vänder sig till läskunnig barn som gillar roliga tokigheter.

Huset Silverknorres gåta

Av: Måns Gahrton, Johan Unenge

Illustratör: Johan Unenge

Ålder: 7-10 år

Förlag: Bonnier Carlsen

Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.