GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Min teckning

Publicerad 15 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 17:17
Teckning av Nora Wang.
Teckning av Nora Wang.

Denna teckning har Nora Wang målat och hon berättar: ”Det är små folks bilar. De är från Småland.

Vilken härlig fantasi! Och fördelen med småfolk är ju att det får plats med många i bilen.

Vi skickar en bok till Nora som tack.

Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.