GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Polisanmäler bökande vildsvin

Osby • Publicerad 15 oktober 2021 • Uppdaterad måndag 20:46
Personen har anmält det misstänkta vildsvinsbökandet till polisen.
Personen har anmält det misstänkta vildsvinsbökandet till polisen.

När en Osbybo på torsdagsmorgonen kom ut i sin trädgård upptäckte vederbörande att uppemot en fjärdedel av gräsmattan var totalförstörd. Dessutom var slingan till robotgräsklipparen sönder. Händelsen har anmälts till polisen och i anmälan uppger Osbybon att misstänkt för förödelsen troligtvis är vildsvin.

– Det blir troligtvis ett försäkringsärende, konstaterar polisens presstalesperson Eva-Lotta Hermansson Truedsson.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.