GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rahm missnöjd: ”Andra och tredje är riktigt dåliga”

En bra period. Sen lade Tyringe (förstakedjan undantagen) på många sätt ner verksamheten. Då plockade tränaren Magnus Rahm fram sågen.
– Kedjan med Jansson, Ekholm och Ahlgren gör det jäkligt bra, sen är jag inte nöjd med så mycket mer, säger Tyringetränaren efter matchen mot HA74.
ISHOCKEY • Publicerad 15 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 03:07
Magnus Rahm var kritisk till sitt lags insats.
Magnus Rahm var kritisk till sitt lags insats.
Foto: Stefan Sandström

En bra öppningsperiod. Sen betydligt sämre. Och till slut poängtapp. Det var samma visa mot HA74 som det var mot Alvesta senast för Tyringe. I Alvesta förlorade Tyringe i förlängningen, i Tyrs Hov på fredagskvällen lyckades Rahms manskap vinna – men Tyringetränaren var ändå kritisk till sitt lags insats.

– Vi gör det jättebra i första perioden, går ut och kör över dem (Tyringe ledde med 2–0 efter första). Sen gör vi något helt annat, andra och tredje är riktigt dåliga, säger Rahm.

– Det är som att vi tänker ”gött, nu kommer vi att vinna det här”. Men de andra lagen åker ju inte hem bara för att vi spelar bra i en period, säger Tyringetränaren.

Tyringe drog på sig tre utvisningar i sista perioden och det var i powerplay HA74 kvitterade.

– Domaren gör en jättebra match, det är klockrena utvisningar. Helt idiotiska utvisningar vi tar, en utvisning tar vi 60 meter från eget mål. Vi gör ändå 4–2 i boxplay, men sen tar vi två utvisningar till efter det. Det är idiotiskt av oss, säger Rahm.

Hur nöjd är du med att ni ändå vinner i sudden death?

– Jag är nöjd med förstakedjan med Ludvig Jansson, Emil Ekholm och Jesper Ahlgren. Annars är det inte så mycket jag är nöjd med, säger Rahm.

Den här känslan som verkar smyga sig in i laget – ”det fixar sig nog till slut-känslan” – hur ska ni undvika den framöver?

– Nu har vi tappat tre poäng på två matcher, det borde vara tillräckligt för att alla ska dra lärdom. Men det är något vi kommer att påminna spelarna om, det blir mycket video i början av nästa vecka.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.