GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Slog sönder ruta och klottrade

Osby • Publicerad 15 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 17:14

I onsdags upptäcktes det att någon under de senaste veckorna utsatt lokaler till gamla Naturbruksgymnasiet för skadegörelse. Enligt anmälan till polisen har det klottrats samt slagits sönder någon ruta och någon skylt. Skadegörelsen förmodas ha inträffat under de senaste veckorna och det finns ingen misstänkt.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.