GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stöld: Tung maskin puts väck

Lönsboda • Publicerad 15 oktober 2021 • Uppdaterad måndag 16:49

Längs Kyrkhultsvägen/riksväg 15 öster om Lönsboda upptäcktes på torsdagsmorgonen en stöld. Parkerad på ett grävmaskinssläp stod en större markvibrator med en uppskattad vikt på ett halvt ton. Men på torsdagsmorgonen var markvibratorn enligt polisanmälan puts väck. Anmälaren har uppgett att det bör ha krävts någon form av kran för att överhuvudtaget få av maskinen från släpet. Polisen uppger att det inte finns några kända observationer av stölden i nuläget.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.