GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

27-åring ny ägare till 60-talshus i Hjärsås, Knislinge

Försäljningen av huset på Systers Väg 16 i Hjärsås, Knislinge är nu klar. Ny ägare blir Mahmoud Shawki Ali Nasman, 27, från Hanaskog som köper fastigheten av Bockeboda Fastigheter AB. Det 120 kvadratmeter stora huset är byggt 1960. Ägarbytet gjordes i oktober 2021 och priset blev 1 305 000 kronor.
Publicerad 16 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 20:37

Nyligen såldes ett annat hus alldeles i närheten, på Persavägen 4. Priset blev där 1 050 000 kronor, för det 87 kvadratmeter stora huset.

Automatisk text – lagfart
Detta är en automatiskt skriven text. Texten är baserad på uppgifter från en databas som av textroboten skrivs om till en läsbar text.