GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Glimma knep extrapoängen: ”Saknas några procent”

Seger i sudden – men Glimmatränaren Johan Sandmark var inte helt nöjd.
– De är starkt att vi kniper extrapoängen, men de saknas några procent i varje moment, säger han efter 3–2 hemma mot Åstorp.
ISHOCKEY • Publicerad 16 oktober 2021 • Uppdaterad måndag 20:52
Filip Skoog närtade för Glimma.
Filip Skoog närtade för Glimma.

Första perioden slutade mållös i Trollarinken. Gästerna tog sen ledningen i andra perioden, men efter mål av Kristian Kovacik och Filip Skoog var det Glimmaledning tidigt i sista perioden.

Gästerna kvitterade dock och matchen gick till sudden death. Där var det hemmalaget som lade beslag på extrapoängen och matchhjälte blev Johan Rosenqvist när han prickade in 3–2 3.32 in på förlängningen.

– Vi ska ju vinna den här matchen under ordinarie tid. Vi är det bättre laget. Vi har stort puckinnehav och vi vinner skotten klart (41–26), säger Sandmark.

Glimmatränaren menar att hans manskap behöver vässa prestationerna för att fullpoängarna i division tre-hockey ska börja trilla in.

– Vi måste upp några procent i egentligen allt vi gör. Det blir bättre och bättre idag, det börjar dåligt, sen är det lite bättre i andra och lite bättre i tredje och sen är det starkt att vi tar den där extrapoängen i sudden. Men vi totalt sett måste vi höja oss lite.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.