GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mindre brand i industri

En flispanna fattade eld i en industribyggnad i Broby under natten mot lördag.
Broby • Publicerad 16 oktober 2021 • Uppdaterad måndag 23:14

Räddningstjänst larmades till fastigheten vid 03-tiden. En mindre omfattande brand hade utbrutit i en flispanna men den kunde släckas snabbt, enligt uppgift från räddningstjänsten.

Efteråt ventilerade man ut lokalerna. Det ska inte ha uppstått några större rök- eller brandskador i byggnaden.

Teodor DimbladSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.