GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nävlinge IF tog viktig trea

Fotboll • Publicerad 16 oktober 2021 • Uppdaterad 29 november 2021
Johan Hansson och hans Nävlinge IF tog en viktig trepoängare och kliver tillfälligt bort från nedflyttningsplatsen.
Johan Hansson och hans Nävlinge IF tog en viktig trepoängare och kliver tillfälligt bort från nedflyttningsplatsen.
Foto: Robert Rolf

Nävlinge IF har haft en jobbig säsong. Men hemma mot Vinnö IF blev det islossning och hemmalaget kunde till slut vinna med 4-0. Anton Larsson gjorde 1-0 i den första halvleken och i den andra såg Jesper Larsson Odenmalm, Thimmy Jonsson och Oscar Tillman till att Nävlinge klättrar bort från nedflyttningsplatsen.

– Det stod ju 1-0 rätt länge och det räcker ju med att bollen studsar lite fel så kan det förändras. Men när vi gör tvåan och trean var jag inte så orolig, säger tränare Johan Hansson.

Men en match mer spelad än Hanaskog ligger Nävlinge tre poäng ovanför strecket. Segern ger laget självförtroende inför den viktiga avslutningen.

– Så är det! Även om det har gått som det har gått har vi inte gett upp. Som lag måste vi göra allt vi kan nu, säger tränaren.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.