GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Prestigeladdad coachmatch

Hässleholms IF mot Kristianstad FC. Det innebär att vännerna Burim Rexhepi och Mladen Blagojevic ställs mot varandra i en prestigeladdad coachkamp.
FOTBOLL • Publicerad 16 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 11:07
Burim Rexhepi ställs mot gode vännen Mladen Blagojevic.
Burim Rexhepi ställs mot gode vännen Mladen Blagojevic.
Foto: Stefan Sandström

– Mladen är den tränaren som känner mig bäst i serien, så de kommer att vara förberedda på vad vi gör. Det gäller att vi får till en riktigt bra prestation, säger HIF-tränaren Burim Rexhepi.

Samtidigt som Burims HIF tar sig an Mladens KFC på bortaplan möter IFK Hässleholm serieledande Olympic på Österås. Och ska drömmen om serieseger leva för HIF behöver nog IFK sno poäng av Olympic.

Ni får heja på IFK för en gångs skull?

– Vi fokuserar på våra grejer, det hjälper inte oss att heja på andra om vi inte gör vad vi vill göra, säger Rexhepi.

KFC har Kasper Månsson, utvisad senast, avstängd mot HIF.

Vad säger du om KFC?

– Eftersom jag känner Mladen väl har jag följt dem lite noggrannare. De hade det lite tufft resultatmässigt i våras, fick inte med sig riktigt vad de förtjänade. Under hösten har de gjort några riktigt bra prestationer och vunnit några matcher innan det blev förlust senast (mot IFK Hässleholm). De bygger på sikt och jag tycker de har förutsättningar för att bli riktigt farliga framöver, menar Burim Rexhepi.

I Hässleholms IF saknas Tommy Filipovic (se annan artikel) samt skadade trion Anton Branting, Viktor Ekström och Alfons Andersson.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.