Annons

Pioli: Zlatan inte redo att starta

Han gjorde comeback i lördags – men räkna inte med Zlatan Ibrahimovic från start i Milans Champions League-möte med Porto i morgon.
– Han kan spela fler minuter, men inte mycket mer, säger Milantränaren Stefano Pioli.
Publicerad 18 oktober 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Milans tränare Stefano Pioli kramar om Zlatan Ibrahimovic efter comebacken i lördags.
Milans tränare Stefano Pioli kramar om Zlatan Ibrahimovic efter comebacken i lördags.Foto: Antonio Calanni/AP/TT

Milan har börjat Champions League-spelet med två raka förluster – mot Liverpool och Atlético Madrid – och har två viktiga matcher framför sig mot Porto.

Den första på bortaplan i morgon kväll.

Annons

Men Zlatan Ibrahimovic kommer inte att starta i den viktiga matchen, det säger Stefan Pioli på en presskonferens.

Den 40-årige svenske stjärnan gjorde comeback efter sin hälseneskada i lördag då han byttes in i den 77:e minuten. Med Ibrahimovic på planen fullbordade Milan sin vändning från 0–2 till 3–2.

– Zlatan är definitivt bättre, men han spelade bara i 15 minuter i lördags. Han kan spela fler minuter, men inte mycket mer, säger Stefano Pioli.

Tränaren menar att hans lag, tvåa i Serie A, är på rätt väg, men att det nu behövs en seger i CL-spelet.

– Mycket saknas innan vi är framstående igen, men vi är på rätt väg. Det finns fortfarande många steg att ta, som i morgon. Laget vill verkligen ha ett positivt resultat i Champions League. Matcherna mot Porto kommer att bli avgörande för fortsättningen, säger Pioli.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons