GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

R&B sångerska död

Publicerad 18 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 09:39

R&B sångerskan Emani 22 har avlidit i en olycka, 22 år gammal, skriver Legacy.

Hon föddes med namnet Emani Johnson och släppte 2018 singeln ”Heartbreak hotel”. Hon samarbetade även med rapparen Trippie Redd på hans ”A love letter to you 3”, där hon sjöng sångerna ”Emani’s interlude” och ”Fire starter”.

2020 släppte hon sitt album ”The color red”. Hennes mest framgångsrika sånger är ”Feelings”, ”Inside” och ”Close”.

Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.