GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tågtrafiken genom Lund stoppades

På måndagen stoppades tågtrafiken genom Lund. Anledningen var obehöriga på spåren.
Trafik • Publicerad 18 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 13:21

Under en period kunde inga tåg passera genom Lund. Vid 14.15-tiden var trafiken åter igång igen, dock med följdförseningar.

Matilda ArboreliusSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.