GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Vi jobbar på en lösning”

FC Hessleholm hade räknat med Alexander Fridlund 2022. Nu står division två-klubben hastigt – och mindre lustigt – utan huvudtränare och damsektionen har fått ge sig ut på jakt.
– Det är en lösning på gång, säger Stefan Jormelius.
FOTBOLL • Publicerad 18 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 18:50
Linda Arvidsson är både spelare och styrelseledamot i FC Hessleholm.
Linda Arvidsson är både spelare och styrelseledamot i FC Hessleholm.
Foto: Peter Paulsson

FC Hessleholm parkerade på en femteplats i tvåan och tanken var att den nya spelidén skulle skörda ännu mer framgång nästa säsong – under fortsatt ledning av Alexander Fridlund. Men så blandade sig allsvenska KDFF i leken.

– Det kom plötsligt i och med att vi hade ett avtal klart med Alex. Samtidigt har han skött det snyggt, han blev erbjuden en drömtjänst och det ville inte vi i FC sätta stopp för, säger Linda Arvidsson som sitter i FC Hessleholms styrelse.

– Sedan är det såklart jättetråkigt. Man vill ha kontinuiteten, det har vi ju inte haft i FC på ett tag, fortsätter Arvidsson.

Det är FC Hessleholms damsektion som hanterar tränarfrågan.

– En heltidstjänst i en allsvensk förening... som division två-klubb är det svårt att opponera sig emot. Så det är bara att ta nya tag , säger Stefan Jormelius som är ordförande i damsektionen.

– Vi jobbar på en lösning och ska förhoppningsvis snart ha den på plats. Det ser lovande ut. Vi hoppas det ska bli klart inom de kommande veckorna.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.