Annons

"Elden ring" försenas

Publicerad 19 oktober 2021 • Uppdaterad 29 november 2021
"Elden ring" kommer först mot slutet av februari. Pressbild.
"Elden ring" kommer först mot slutet av februari. Pressbild.Foto: Bandai Namco/TT

From Softwares "Elden ring" skjuts upp en månad, och väntas nu släppas den 25 februari, meddelar utgivaren Bandai Namco.

Förseningen förklaras med att djupet och spelarfriheten vuxit i takt med utvecklingen, och att skaparna därför vill putsa på titeln inför släppet.

Annons

Ett antal förhandsregistrerade konsolspelare kommer dock att få testa de inledande timmarna redan i november, i ett slutet test av servrarna.

From Software är kända för sina svåra spel, som kräver nötande och finslipande för att besegra de tuffa bossarna. Den japanska studion har bland annat gjort "Dark souls" och "Sekiro: Shadows die twice". I fantasyactionrollspelet "Elden ring", som utspelas i en öppen värld, har man samarbetat med "Game of thrones"-författaren George RR Martin för att skapa berättelsen och världen där titeln utspelar sig.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons