Annons

Hälsoproblem stoppar Celine Dions Vegasshow

Publicerad 19 oktober 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Celine Dion har problem med musklerna och får skjuta på premiären av sin show i Las Vegas. Arkivbild.
Celine Dion har problem med musklerna och får skjuta på premiären av sin show i Las Vegas. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP

Celine Dion tvingas skjuta på nypremiären av sin show i Las Vegas på grund av "allvarlig och ihållande muskelkramp", meddelade hon på tisdagsmorgonen enligt amerikanska medier.

Showen "Taking chances" skulle ha haft premiär den 5 november, men de "oförutsedda medicinska symptomen" hindrar stjärnan både från att repetera och uppträda.

Annons

"Jag är förkrossad över detta. Mitt team och jag har arbetat med vår nya show de senaste åtta månaderna, och att inte kunna köra igång i november är sorgligt bortom ord för mig", säger hon i ett uttalande.

53-åringens "Courage world tour" är fortfarande planerad att återupptas i mars nästa år och den 20 augusti landar sångerskan på Friends arena.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons