GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skåning vann Lego Masters

Det blev 28-årige Malmöbon Felix Terman tillsammans med lagkamraten Vidar Olsson som vann TV 4-programmet Lego masters.
Tv • Publicerad 19 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 03:27
Vidar Olsson och Felix Terman vann årets Lego masters.
Vidar Olsson och Felix Terman vann årets Lego masters.
Foto: Jakob Dahlstrom

När det var dags för final i Lego masters i lördags var uppdraget att bygga vad man ville på 22 timmar. Vinnare blevFelix Ternman, 27 år, och Vidar Olsson, 21 år. Deras vinnande legobygge visade arbetet med att skapa en film - från manusskrivande till inspelning och även prisutdelningar.

I en vinnarintervju i Aftonbladet konstaterar Felix Terman att det känns fantastiskt att vinna.

– Jag har ju fått hålla på det här ett halvår och det har ju varit jobbigt. Men det är jättekul, helt overkligt, säger han.

Vinsten i Lego masters är ”mer lego än du någonsin kunnat drömma om” och i Aftonbladet säger Felix Terman om vinsten:

–Jag bor i en tvåa i Malmö så rent logistiskt så är ju vinsten ett dilemma, men det får lösa sig.

.

Gunilla WeddingSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.