GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anmäler avsiktlig påkörning

Östra Göinge • Publicerad 21 oktober 2021 • Uppdaterad måndag 14:14

En kvinna har polisanmält en händelse som polisen rubricerar som försök till misshandel. Kvinnan har uppgett att hon satt i sin bil när hon, avsiktligt, blev påkörd av en manlig bilist. Enligt anmälan vet hon vem mannen som körde den andra bilen är. Påkörningen ska ha orsakat plåtskador på hennes bil. Händelsen inträffade på en mindre ort i Östra Göinge i början av veckan och de närmare omständigheterna är oklara.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.