GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anmäler hotfulla meddelande

Östra Göinge • Publicerad 21 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 20:13

En pojke i 15-årsåldern ska ha fått motta flera hotfulla meddelande. Enligt anmälan till polisen fick pojken meddelanden där en person uttryckte sig hotfullt och uppmanade pojken att sluta röra en anhörig till personen. Ärendet rubriceras som olaga hot.

Pojken i 15-årsåldern polisanmäler att han fått flera hotfulla meddelande.
Pojken i 15-årsåldern polisanmäler att han fått flera hotfulla meddelande.
Foto: Jessica Gow/TT

Kajsa WallSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.