GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Direktrapport U23- mötet Sverige - Belgien

I kväll klockan 18 möter Sveriges U23-landslag möter Belgiens U23 på Österås IP. Norra Skånes Robert Rolf är på plats och direktrapporterar från matchen.
Direktrapportering • Publicerad 21 oktober 2021 • Uppdaterad måndag 20:07
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.