GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Forcerade vägbom - stal diesel

Sibbhult • Publicerad 21 oktober 2021 • Uppdaterad måndag 22:04

En okänd gärningsperson tog sig in på ett arbetsområde i Sibbhult och stal 300 liter diesel från olika fordon.

Enligt polisanmälan ägde händelsen rum någon gång mellan den 14 och 18 oktober.

– Någon har forcerat en bom och på så vis tagit sig in på ett arbetsområde som ligger ute i skogen. Därifrån har man sedan fått med sig 100 liter diesel som man slangat från en traktor och 200 liter diesel från en hjullastare, säger polisens presstalesperson Christine Bergkvist Björklund.

Enligt anmälan till polisen krossades två rutor på traktorn som slangades och gärningspersonen ska även ha stulit borrkronor.

Det finns ingen misstänkt i ärendet som rubriceras som olaga intrång och stöld.

Kajsa WallSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.