GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Jamie Spears byter advokat inför nya processer

Publicerad 21 oktober 2021 • Uppdaterad måndag 19:10
Jamie Spears. Arkivbild.
Jamie Spears. Arkivbild.
Foto: Nick Ut/AP/TT

Popstjärnan Britney Spears pappa Jamie Spears, som nyligen avsatts av domstol som förmyndare åt dottern, har bytt advokat.

Bytet har skett sedan Britney Spears och hennes advokat har lovat att utreda eventuella missförhållanden kring förmyndarskapet som pågick under 13 år, rapporterar Vanity Fair.

Det innebär att Jamie Spears troligen har en stämning att vänta.

– Jamie Spears och andra kommer att möta ännu allvarligare konsekvenser för vanskötsel, sade Britney Spears advokat Mathew Rosengart efter domstolsbeslutet den 29 september.

Jamie Spears och hans advokater har förnekat alla anklagelser om brott.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.