GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Läsarens egen bild

Publicerad 21 oktober 2021 • Uppdaterad måndag 14:45
Flyttfåglar.
Flyttfåglar.
Foto: Birgitta Nilsson

Adjö, farväl för denna gång! Lite sorgligt känns det allt när flyttfåglarna drar söderut.

Birgitta Nilsson i Bjärnum har tagit denna bild på tranorna som flyger i vacker v-formation. Det är bara för oss att vinka och hoppas på återseende.

Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.