GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Schampotjuv fångades på film

Lönsboda • Publicerad 21 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 19:48

Strax innan klockan 11 på onsdagsförmiddagen gick en person in på Ica i Lönsboda. Därefter plockade personen på sig en flaska schampo och gick sedan ut utan att betala. Händelsen fångades på övervakningsfilm och polisen uppger att personen har blivit identifierad. Schampot var värt drygt 30 kronor.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.