GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Slutar inte köra olagligt - åtalas

Osby • Publicerad 21 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 14:01

En man i 25-årsåldern åtalas för grov olovlig körning. Enligt åtalet ska mannen ha stoppats av polisen när han framförde en bil på Kälsvedsvägen i Osby.

Mannen ska inte ha haft något körkort och eftersom han tidigare dömts för olovlig körning åtalas han nu för grov olovlig körning. Åklagaren förslår att mannen döms till 50 dagsböter på totalt 6 500 kronor.

Kajsa WallSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.