GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Flera döda i rysk fabriksexplosion

Publicerad 22 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 19:38
Förstörelsen är stor efter en explosion på en sprängmedelsfabrik i Ryazanregionen i Ryssland.
Förstörelsen är stor efter en explosion på en sprängmedelsfabrik i Ryazanregionen i Ryssland.
Foto: Rysslands katastrofmyndighet/AP/TT

Minst 15 personer har mist livet i en explosion på en fabrik som tillverkar sprängmedel i Ryssland. Ytterligare en person saknas och en vårdas på sjukhus med allvarliga brännskador, enligt lokala myndigheter.

Fabriken ligger i Ryazanregionen, knappt 30 mil sydöst om huvudstaden Moskva.

En räddningsstyrka bestående av 170 personer och 50 fordon uppges arbeta med uppröjningen och hanteringen av den brand som brutit ut.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.