GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fullt upp på Farozon

Höst/vinter på Farozon i Hässleholm: Halloweenrock, vass stand up och julshow med tryck efter biljetterna. Våren 2022? Kanske Ken Ring. Kanske Dotter.
Publicerad 22 oktober 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Dotter är en av de artister Farozon hoppas kunna hitta ett datum för i vår.
Dotter är en av de artister Farozon hoppas kunna hitta ett datum för i vår.Foto: Erik Simander/TT

Mathias Lind på restaurang Farozon berättar om säsongen som rivstartar. Först Halloweenrock med lokala Bad Combination (30 oktober), därefter (4 november) en stand up-kväll med publik- och kritikerfavoriten från Degeberga – Petrina Solange.

– Och mot slutet av november drar vi igång julshowen. Några datum är redan fullbokade.

Tryck efter biljetterna alltså till ”Antikroppar & Fetknoppar”, med Mats Olofsson, Micke Andersen, Lotta Alfredsson och Rosita Elfving på scenen (26/11, 27/11, 3/12, 4 /12, 10/12, 11/12, 17/12, 18/12).

”Vill vara aktiva”

På längre sikt? Mathias Lind berättar att Farozon planerar det som blir vårprogrammet 2022.

– Alla verkar ligga i startgroparna. Vi ska ha ett nytt möte med bokaren i dagarna. Det finns föreställningar, bland annat ”Ladies Night”, som vi redan hade börjat sälja biljetter till.

Jobbet, säger han, är att hitta nya datum. Till ”Ladies Night”, kanske också till hiphop-legendaren Ken Ring, stå upp-komikern Thomas Järvheden och Mellostjärnan Dotter.

– Det pågår samtal och mycket ser lovande ut. Vi har scenen och vi vill vara aktiva. Både i samarbetet med lokala aktörer – som jazzklubben i stan – och större bokningsbolag med de nationellt etablerade artisterna.

Anders Mårtensson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.