GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Honeywell sänker helårsprognosen

Publicerad 22 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 19:27
Industrikonglomeratet Honeywell sänker helårsprognosen. Arkivbild
Industrikonglomeratet Honeywell sänker helårsprognosen. Arkivbild
Foto: Matt York/AP/TT

Det amerikanska industrikonglomeratet Honeywell sänker sin helårsprognos och räknar med en smäll från leveransstörningar.

Helårsförsäljningen beräknas nu till mellan 34,2 miljarder och 34,6 miljarder dollar. Det kan jämföras med en tidigare prognos på 34,6 miljarder till 35,2 miljarder dollar.

Vinstprognosen justeras samtidigt från 8:00-8:10 dollar per aktie till 7:95-8:10 dollar per aktie.

Samtidigt redovisar Honeywell en nettovinst på 1,26 miljarder dollar, 1:80 dollar per aktie, för tredje kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 758 miljoner dollar, 1:07 dollar per aktie, ett år tidigare.

Nettoförsäljningen lyfte till 8,47 miljarder dollar, upp från 7,80 miljarder ett år tidigare.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.