GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Klart med ägarskifte för gård i Lönsboda – pris: 3 500 000 kronor

Hanna Maria Nilsson, 25, och Karl Oscar Daniel Nilsson, 26, är nya ägare till fastigheten på adressen Rönneboda 1453 i Lönsboda. Gården innehåller ett hus med boyta på 110 kvadratmeter, 1 hektar åkermark, 12 hektar betesmarker och 6 hektar skogsmarker. Dessutom står en ekonomibyggnad på 296 kvadratmeter på fastigheten. Säljare är Dagny Ingeborg Svensson och Bror Sven Ingemar Svensson. Affären blev klar i oktober 2021 och köpesumman blev 3 500 000 kronor.
Publicerad 22 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 11:29
Automatisk text – lagfart
Detta är en automatiskt skriven text. Texten är baserad på uppgifter från en databas som av textroboten skrivs om till en läsbar text.