GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nygifta

Publicerad 22 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 17:38
Anna och Dan Månsson.
Anna och Dan Månsson.
Foto: MARIT LASSON, FML2021

I Gamla Rådhuset i Ystad, har vigsel ägt rum den 4 september 2021 mellan Anna Andersson och Dan Månsson, Ystad.

I samband med vigseln tog paret det gemensamma efternamnet Månsson. Brudgummen är bördig från Tyringe.

Fotograf var Marit Larsson, Ystad.

Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.