Annons

Rydström och Kalmar FF förlänger över 2024

Klubbikonen Henrik Rydström ser ut att bli kvar i Kalmar FF ett bra tag till. Den allsvenska tränarens kontrakt har förlängts över säsongen 2024.
Publicerad 22 oktober 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Henrik Rydström. Arkivbild.
Henrik Rydström. Arkivbild.Foto: Suvad Mrkonjic/ TT

Rydströms tidigare kontrakt löpte över nästa säsong, men nu har parterna kommit överens om att förlänga samarbetet.

"Jag älskar Kalmar FF och att vara i föreningen. Det är viktigt för mig att vara i en miljö som man känner är utvecklingsbenägen och där man jobbar ihop. Det är den stora skillnaden jag ser nu hur man jobbar inom fotbollen. Kalmar FF har en otroligt bra miljö att verka i och jag är glad att vi har kommit så pass långt som vi gjort redan nu. Med det är jag sugen på att se vad vi kan göra tillsammans framöver", säger 45-åringen till klubbens hemsida.

Annons

Kalmar FF ligger sjua i allsvenskan, sju poäng bakom serieledande Malmö FF när sju omgångar återstår. Det är Rydströms första hela säsong som huvudtränare i klubben.

Som mittfältare spelade han totalt 802 matcher för Kalmar, vilket är ett klubbrekord.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons