GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Dragracingbil körde in i publik – två döda

Publicerad 24 oktober 2021 • Uppdaterad måndag 19:22

Minst två personer har omkommit och fem skadats i en olycka vid en dragracingtävling i USA, då en förare körde in i en grupp med åskådare.

Olyckan skedde på lördagseftermiddagen, lokal tid, under tävlingen “Airport Race Wars 2”, som arrangerades på en flygplats i Kerrville tio mil nordväst om San Antonio.

Polisen uppger att föraren "förlorade kontrollen, körde av landningsbanan, kraschade in i parkerade bilar och körde på åskådare som tittade på tävlingen."

Fyra personer flögs till sjukhus i San Antonio, medan en person har vårdats i Kerrville. Polisen har inte gått ut med några detaljer om de två omkomna.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.