GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mötte publiken med glada och kända stycken

– Vi har längtat efter er, inledde Gunilla Dahlberg, ordförande, och dirigenten Anders Rosengren, när Hässleholms stadsmusikkår på söndagskvällen intagit sina platser på Röda salongens scen efter ett långt pandemiuppehåll.
HÄSSLEHOLM • Publicerad 24 oktober 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Hässleholms stadsmusikkår mötte publiken för första gången sedan pandemin startade.
Hässleholms stadsmusikkår mötte publiken för första gången sedan pandemin startade.Foto: Carl Johan Bauler
Tolvårige Marcus Rydström spelade solo under Stadsmusikkårens höstkonsert på söndagskvällen.
Tolvårige Marcus Rydström spelade solo under Stadsmusikkårens höstkonsert på söndagskvällen.Foto: Carl Johan Bauler

Det blev en konsert med hög igenkänningsfaktor med bland annat filmmusik från ”Pirates of the Caribbean” och flera av ”Simon and Garfunkels” mest kända låtar som exempelvis ”The sound of silence” från filmen Mandomsprovet (1967).

Det var också dags för en debut då tolvårige Marcus Rydström klev fram på scenen som trumpetsolist.

– Han är tolv år och vår yngsta solist någonsin, presenterade Gunilla Dahlberg, innan Marcus spelade solo i ”Trumpet by Candlelight”.

Gunilla Dahlberg, ordförande i orkestern, och dirigenten Anders Rosengren välkomnade publiken till konserten som alltså spelades på FN-dagen i Röda salongen.
Gunilla Dahlberg, ordförande i orkestern, och dirigenten Anders Rosengren välkomnade publiken till konserten som alltså spelades på FN-dagen i Röda salongen.Foto: Carl Johan Bauler
Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.