Annons

AIK hämtar ny vd från BP – ersätter Wesström

Publicerad 25 oktober 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Björn Wesström lämnar AIK efter säsongen. Arkivbild.
Björn Wesström lämnar AIK efter säsongen. Arkivbild.Foto: Jonathan Näckstrand/TT

Manuel Lindberg har utsetts som ny klubbdirektör och vd för fotbollsallsvenska AIK. Han har haft rollen som klubbdirektör i Stockholmsklubben Brommapojkarna sedan 2019.

"Jag ser fram emot att få leda arbetet med att utveckla AIK Fotboll till att bli ännu bättre, såväl utanför som på fotbollsplanen. AIK Fotboll är en viktig samhällsaktör och jag ser en stor potential i att utveckla klubben både vad gäller elit- och breddverksamheten", säger han till klubbens hemsida.

Annons

Lindberg ersätter Björn Wesström som meddelat att han lämnar AIK vid årsskiftet.

"I Manuel Lindberg får vi en trygg och erfaren person som kan leda AIK Fotboll till nästa nivå. Manuel har rätt erfarenhet med en blandning av förtroendeuppdrag inom idrott och fotboll samt även från kommersiell affärsutveckling", säger Robert Falck, styrelseordförande i AIK Fotboll.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons