GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Läsarens egen bild

Publicerad 25 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 09:53
Bjärlången.
Bjärlången.
Foto: Leni Arenskogh

Bjärlången i Bjärnum är inte bara en vacker plats på vackra sommardagar. Denna bild kommer från Leni Arenskogh som skriver: ”På väg ner till Bjärlången en vacker oktobereftermiddag 2021. Helt underbart!”.

Vi håller med!

Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.