Annons

Einárs mammas uttalar sig om sonens död

Publicerad 26 oktober 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
I närheten av platsen i Hammarby Sjöstad där rapparen Einar (Nils Grönberg) blev skjuten till döds växer havet av blommor och ljus.
I närheten av platsen i Hammarby Sjöstad där rapparen Einar (Nils Grönberg) blev skjuten till döds växer havet av blommor och ljus.Foto: Jessica Gow

Nu har skådespelaren Lena Nilsson för första gången uttalat sig om sonens och rapartisten Nils "Einár" Nilssons död, rapporterar Aftonbladet.

I ett Instagraminlägg med en bild av sonen iklädd svart kavaj och en bakåtvänd keps, skriver hon:

Annons

”Vi i Nils stora familj är tacksamma för alla er som sluter upp bakom oss i kärlek och gemenskap. Nils berättelser innehöll många känslor och upplevelser, både egna, men även andras. Nils levde med sin familj och sina vänner i kärlek. Nu består, tro, hopp och kärlek, men störst av allt är kärleken. Nils vi älskar dig så mycket. Och som du sa ... om Gud vill de blir bra nu, de blir bra nu.”

Einár sköts till döds i torsdags kväll i stadsdelen Hammarby sjöstad i Stockholm, 19 år gammal.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons