GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stort intresse för att ta över camping och festplats

Tydingesjöns camping och festplats ska säljas. Visningen hålls på onsdag och det finns redan ett stort intresse.
Broby • Publicerad 26 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 10:11

Bolaget bakom campingen, Team Tydingesjön AB, försattes i konkurs den 12 oktober av Kristianstads tingsrätt. På onsdag blir det en visning av fastigheten.

– Den är offentlig. Vem som helst får komma, säger konkursförvaltaren Christer Jakobsson.

Förutom fastigheten Tydinge 7:1 ingår bland annat två dansbanebyggnader, toalett- och servicebyggnader, fem stugor, fyra roddbåtar, ett tält, hjullastare, släpvagn, scenvagn och en elgolfbil.

– Det är många som har anmält sitt intresse, 15–20 stycken, säger Jakobsson.

Är man intresserad av att köpa campingen ska ett skriftligt anbud vara inne hos konkursförvaltaren senast en vecka efter visningen.

Någon värdering av fastigheten är ännu inte gjord och det är enligt Jakobsson oklart om det blir någon sådan.

Tidningen har tidigare berättat att det var en av delägarna, Danne Stråhed, som skickade in konkursansökan. Kristianstadsbladet har sökt den andra delägaren, Roger Flink, för en kommentar men denne har ej gått att nå.

På onsdag blir det visning av campingen och festplatsen vid Tydingesjön.
På onsdag blir det visning av campingen och festplatsen vid Tydingesjön.
Foto: Kajsa Wall
Carl-Johan Liljedahl
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.