GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Emmaljunga jagar första segern

Innebandy • Publicerad 27 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 10:35
Emmaljunga har fått en tuff start på säsongen i division 3.
Emmaljunga har fått en tuff start på säsongen i division 3.
Foto: Erik Mårtensson / TT

Emmaljunga GOIF har fyra plumpar i protokollet efter att ha spelat sina fyra första matcher i årets division 3-serie. VV-84 SK Bjuv, Röke IBK DU, Palmstaden IK och Lomma FBC har alla visat sig vara för tuffa nötter att knäcka.

De fyra förlusterna innebär att Emmaljungas damer huserar i botten av tabellen. Tack vare en hyfsad målskillnad lyckas man hålla två lag bakom sig i tabellen. Emma Erlingsson, My Johansson och resten av laget har lyckats göra 14 mål framåt.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.