GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

IBK Osby hoppas kunna vända skutan

Innebandy • Publicerad 27 oktober 2021 • Uppdaterad måndag 23:34
IBK Osby har förlorat säsongens första tre matcher. På fredag siktar man på att ta höstens första seger.
IBK Osby har förlorat säsongens första tre matcher. På fredag siktar man på att ta höstens första seger.
Foto: Pontus Lundahl/TT

IBK Osby har inlett säsongen med tre raka förluster. Mot Malmhaug IBF B förlorade man med 4-3, mot VV-84 SK Bjuv gjorde man förvisso sju mål framåt men lämnade ändå mötet utan poäng och i senaste matchen mot Bjärreds IBK B fick man återigen fart på offensiven men de sex målen framåt räckte inte till poäng.

Under fredagen hoppas laget kunna samla krafter för att lyckas knipa en poäng eller två. Tabellsjuan Frosta IBF står för motståndet då.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.