GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lång väg till toppen för Lönsboda

Innebandy • Publicerad 27 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 08:31
På onsdag hoppas Lönsboda IBK kunna ta säsongens första seger i damernas division 2.
På onsdag hoppas Lönsboda IBK kunna ta säsongens första seger i damernas division 2.
Foto: Stefan Sandström

På onsdag har Lönsboda IBK en ny chans att ta säsongens första seger i damernas division 2. Då möter man Åby IBK Klippan på bortaplan. Seger i den matchen skulle vara välbehövlig för laget. Efter de två inledande matcherna har man nämligen inkasserat två förluster.

Den första matchen slutade med en 2-5-förlust hemma mot Kävlinge AIK. I den efterföljande matchen mot Malmhaug IBF blev slutsiffrorna 3-5 i gästernas favör. I och med resultaten ligger laget sist i serien med hela nio poäng upp till förstaplatsen.

Izabella Dahlqvist leder den interna poängligan med sina tre mål och en assist.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.