GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Efter det inledande hugget har han drabbats av ånger”

Att han stuckit en 17 centimeter lång kniv i magen på en lärare innebär inte att han gjort sig skyldig till mordförsök. Det var 15-åringens inställning när han under torsdagen ställdes inför rätta efter skolattacken på Källebergsskolan.
– Han erkänner grov misshandel. Han har haft uppsåt att döda fram till att han stuckit kniven i den stackars läraren, menade Leif Persson som är 15-åringens advokat.
ESLÖV/LUND • Publicerad 28 oktober 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Foto: Claes Hall