GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Piraten en gåta – pratade aldrig om sig själv

Förläggaren, formgivaren och författaren Tomas Ekström gav i somras ut en guidebok till Piratenland. Med det menar han det geografiska område i Skåne där Fritiof Nilsson Piraten levde och verkade. Men boken är också en guide till Piratens fiktiva värld och kanske en liten nyckel till hans verkliga, mystiska jag.
LUND • Publicerad 30 oktober 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Foto: Claes Hall