GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misstänkt för brand på gamla sjukhusområdet häktad

Mannen i 35-årsåldern häktades i fredags. Han är på sannolika skäl misstänkt för mordbrand på Lasarettsboulevarden.
Mannen är tidigare straffad för mordförsök och har utretts som misstänkt för flera brandincidenter i Kristianstad – bland annat för att ha eldat upp en midsommarstång i Tivoliparken och för att ha tryckt på en larmknapp så att räddningstjänsten ryckte ut till Galleria Boulevard.
Kristianstad • Publicerad 1 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Foto: Sigrid Nurbo